Alice i underlandet

 

Teater Sesam är en fri teatergrupp med två egna scener på Chapmans Torg i Majorna. Verksamheten startade redan 1987 och man har genom åren satt upp ett stort antal uppmärksammade skugg- och dockteaterföreställningar. Nu är man aktuella med en ny föreställning som är en uppföljare till 'Lilla Alice i Underlandet' som spelades förra året.

I föreställningen Alice återkomst till underlandet (fr. 6 år) har Alice blivit lite äldre och samtidigt har leken förändrats. I takt med att Alice närmat sig vuxenvärlden har hon släppt sin egen fantasivärld som istället har bytts ut mot färdiga berättelser i form av tv-program, dataspel och reklam.

Genom drömmen dras Alice åter in i underlandet där hon tvingas möta svåra utmaningar. Endast genom att väcka sin slumrande kreativa kraft kan hon möta utmaningarna och återerövra sin lek.

Föreställningen pågår mellan 23 januari och 3 mars 2012. Mer information och tider finner du på Sesams hemsida: www.teatersesam.se

 

Majorna.nu har besökt teatern vid flera tillfällen och alltid gått mycket nöjda där i från. Läs gärna våra längre artiklar om Teatern:

* Bokens Hemlighet (2009)

* En midsommarnattsdröm (2011)


teater, dockteater, alice i underlandet, teater sesam, göteborg, spela teater, nybörjare,
dockteater