Live Aquatic Festival

 

Den 19 juni anordnas en stödgala för att säkra tillgången på färskvatten i världen. Galan innehåller många både lokala och tillresta artister i ett brett program! Festen börjar klockan 14.00 på alltid lika charmiga Röda sten.

LIVE AQUATIC FESTIVAL eftersträvar den där hemtrevliga sommarkänslan man får av en kväll vid havet. Myrorna har vart schyssta och lånat ut ett gäng soffor och lite andra sköna möbler som bidrar till den mysiga atmosfär vi kommer att ha! Är du ute efter en soffa så ta med kontanter, de kommer att säljas billigt! Något du också kan köpa är alster från ett gäng konstnärer som ställer ut tavlor/foton på temat ”vatten”. Code 26 kommer att måla live och också det går att buda på!

 

Vi satsar framför allt på artister som är up and coming, men också mer etablerade akter såsom Kristofer Åström, The Mary Onettes och Martin McFaul. I princip alla artister ställer upp gratis och det älskar vi dem för! Vi vill att alla i världen ska kunna dricka rent vatten och därför ger vi allt överskott från festivalen till organisationen WaterAid. Läs mer om WaterAid här!

 

Festivalen håller låda fram till 00.00 utomhus och några timmar till inne i pannhuset, information om efterfest får du på plats. Ryck gärna tag i någon från Live Aquatic CREW, du känner igen oss på våra ljusblå T-Shirts och röda mössor, inspirerat av filmen The Life Aquatic with Zteve Zissou, Wes Andersons fantastiska skildring av Jaques Custaus resor till havs.

 

Kom kom kom och ha en underbar dag med oss!

 

Mer info:

www.liveaquatic.se

www.rodasten.com

www.wateraid.se

 


Text: Live Aquatic


http://creativecommons.org

live aquatic, festival, röda sten, 2010, göteborg