Om oss

 

Majorna.nu grundades våren 2008 av H. Johan Lundin och Tobbe Johansson. Sidan publicerades i juni  samma år och drivs sedan dess genom ideellt arbete.

 

Majorna.nu handlar först och främst om stadsdelen Majorna, om vad som händer eller har hänt där. Det finns dock inget hinder för att publicera mer allmänna artiklar också.

 

Majorna är en stadsdel med ett rikligt café- och restaurangliv. Genom åren har vi hunnit recensera ett stort antal ställen, men att hålla alla dessa färska och uppdaterad är inte möjligt. Alla recensioner har dock datumet för recensionen utsatt, vilket vi ber läsare att vara uppmärksamma på.

Vi försöker också att vara på plats och skriva om de flesta större evenemang som äger rum i stadsdelen. I så stor utsträckning som möjligt informerar vi även om kommande evenemang, stora som små, i vårt kalendarium.

 

På Majorna.nu har vi ett uttalat mål att försöka lyfta fram så mycket som möjligt om Majornas och Göteborgs historia. Dels för att vi tycker det är viktigt, men framförallt för att det verkligen intresserar oss.

Vi är politiskt obundna, däremot delar vi gärna med oss om vi har några personliga åsikter i olika samhällsfrågor som rör Göteborg och dess framtid.

 

Har du något du vill publicera eller tycker vi borde skriva om så tveka inte att kontakta oss. Detsamma gäller om du har några synpunkter på det vi skrivit.

Allt material som är producerat av oss själva (vilket är det mesta)  är licensierat under Creative Commons. Läs mer om detta här

 

Ansvarig utgivare är H. Johan Lundin

info@majorna.nu
Följ oss gärna på
Facebook


http://creativecommons.org

Älvsborgsgatan i Majorna, Göteborg
Sommarkväll vid Älvsborgsgatan. Foto: Johan Lundin, 2010