5 skärmfria aktiviteter du måste testa i vår

Om du är som de flesta människor sitter din telefon som fastklistrad i handen i stora delar av din vakna tid. Om du inte kollar Facebook eller scrollar på Twitter tittar du förmodligen på Netflix eller spelar ett spel.

Det är inte konstigt att vi har svårt att lägga ner våra telefoner – de erbjuder så många möjligheter för oss att hålla oss sysselsatta. Men tänk om vi berättade att det finns andra saker du kan göra än att stirra på en skärm?

Ta en promenad utomhus

En av de bästa sakerna med våren är vädret. Solen skiner och temperaturen är perfekt för att ta en promenad.

Att promenera kommer inte bara ge dig motion, utan du kommer också att kunna ta del av allt som naturen har att erbjuda. Så ta på dig dina bekvämaste skor och ge dig ut på en promenad!

Läsa en bok

Att läsa är ett bra sätt att koppla av och fly från världen. Kryp ner i soffan med en bra bok, eller varför inte sitta utomhus och läsa under en solig vårdag?

Det finns så många olika böcker där ute som du kan välja mellan, att du garanterat kommer kunna hitta någon som faller dig i smaken.

Skriv i en dagbok

Att skriva dagbok är ett bra sätt att reflektera över dina dagar och följa dina framsteg i livet. Det är också ett bra sätt att dokumentera dina tankar och känslor.

Så om du letar efter ett sätt att tillbringa lite tid ensam är det ett perfekt alternativ att skriva dagbok.

Ut och campa

Camping är ett utmärkt sätt att komma bort från det hetsiga stadslivet och njuta av naturen. Det finns flera sätt som man kan campa på, men enligt oss är det absolut mysigaste sättet att tälta.

Så vad väntar du på? Samla ihop din campingutrustning och ge dig ut i skogen!

Börja måla

Har du en kreativ sida? Isåfall våren en perfekt tid för att släppa loss den! Att måla kan vara ett utmärkt sätt att uttrycka sig och slappna av.

Allt du behöver är lite färg, något att måla på och ett kreativt sinne, sen är det i princip bara din fantasi som kan stoppa vad det är du målar.