Allt du behöver veta om VOLT Pearls

Sedan lanseringen 2021 har VOLT nikotinportioner blivit en av de populäraste tobaksfria snusarna på marknaden. De helt vita portionerna finns i flera fräscha och goda smaker och varianter, vilket gör att det verkligen finns en smak för alla. Några av de mest populära smakerna är just nu Dark Frost, Frosted Apple och Cool Crisp.

En anledning till framgången som VOLT snus haft beror troligtvis på just att de är tobaksfria och att prillorna är kritvita vilket ger ett fräschare intryck. Snuset i sig är torrare än vanligt snus på ytan vilket gör att det rinner mindre och inte heller färgar av sig på tänderna.

Det allra senaste från VOLT är deras nya produkt VOLT Pearls. Dessa prillor har med hjälp av en ny pearl-teknik gjort så att prillorna håller formen bättre och lägger sig under läppen på ett bekvämare sätt. De ska även ge en kraftfullare smak och en jämnare nikotin-release. Vi kommer i den här artikel idag, precis som titeln avslöjar, ta en närmare titt på VOLT Pearls och se vad som gör denna produkt så speciell.

En ny innovation känsla i munnen

Så vad är det som gör VOLT Pearls så speciellt egentligen? Om vi ska sammanfatta det hela relativt kort så har det att göra med de små pärlorna som finns i snuset. Prillorna är formade på precis samma sätt som vilket slim-format som helst, men det är själva innehållet i prillorna som skiljer VOLT Pearls från allt annat snus på marknaden.

VOLT Pearls pärlfyllda prilla formar sig och lägger sig under läppen på ett mycket skönare sätt än vanligt snus vilket gör att du som snusare ska kunna ha i prillan under en längre tid – utan att prillans form förändras.

Enligt VOLT själva är detta en banbrytande innovation och vi är faktiskt villiga att hålla med dem. VOLT har lyckats skapa en ny produkt som inte är likt något annat vi tidigare vi sett inom denna bransch. Vanligtvis innehåller snus ett ett växtfiberbaserat fyllnadsmedel, men med VOLT Pearls har fyllnadsmaterialet ersatts med det här nya materialet.

VOLT Pearls smaker

VOLT Pearls finns i två spännande smaker, båda baserade på mint. Den första smaken heter Midnight Mint och kommer i styrka 3, vilket anses vara starkt i deras egna nikotinskala.

Smaken Midnight Mint har en fräsch mintsmak med inslag av pepparmint och mentol. Detta skapar en märkbart svalkande smakupplevelse. Denna kombination av smak ger en uppfriskande och fräsch prilla som kan vara värd att kolla in närmre.

Den andra smaken från VOLT Pearls heter Twisted Berry och denna prilla ligger på styrka 2, vilket med andra ord inte är lika starkt som den tidigare nämnda smaken. Twisted Berry har som vi nämnde ovanför även mintsmak som grund, men den här smaken har även en blandning med solmogna bär för att skapa en unik och läcker kombination.